• استاندار اصفهان:
  • شهرك علمي و تحقيقاتي از افتخارات استان است

  • ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۹

دكتر رسول زرگرپور گفت: شهرك علمي و تحقيقاتي يكي از كانون هاي اصلي ايجاد كريدور علم و فناوري است و اين شهرك از افتخارات اصفهان است.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در سي امين جلسه ي هيئت اجرايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، گفت: اين شهرك از افتخارات استان اصفهان است و مورد توجه مسئولان كشوري قرار دارد.

رسول زرگرپور با بيان اينكه مرحله ي تكامل اين شهرك، منطقه ي ويژه ي علم و فناوري مي باشد، اظهار داشت:‌ بحث كريدور علم و فناوري بايد با قوت دنبال شود.

استاندار اصفهان افزود: استان هاي ديگر نيز به اهميت منطقه ي ويژه ي علم و فناوري پي برده اند و متقاضي ايجاد اين منطقه در استان هاي خود شده اند و اصفهان بايد فرايند ايجاد كريدور علم و فناوري را با قوت و سرعت بيشتر دنبال نمايد.

رسول زرگرپور افزود: معاونت فناوري رياست جمهوري نيز اذعان داشته اند كه هيچ مكاني مانند اصفهان نمي تواند براي ايجاد منطقه ي ويژه ي علم و فناوري مناسب باشد.

زرگرپور يكي از كانون هاي اصلي ايجاد كريدور را وجود شهرك علمي و تحقيقاتي برشمرد و افزود: خوشبختانه اين شهرك در اصفهان با قوت در حال فعاليت است.

گفتني است اين جلسه كه به رياست استاندار اصفهان برگزار گرديد، پس از ارائه ي گزارش عملكرد شهرك در سال 93 و سه ماه اول سال 94، در خصوص دستاوردهاي جديد، اقدامات انجام شده در ارتباط با منطقه ي ويژه علم و فناوري و همچنين برخي از موضوعات و چالش هاي اجرايي شهرك بحث و تبادل نظر گرديد.

گقتني است تا پايان سال 93، 404 واحد علم و فناوري در اين شهرك استقرار يافته اند و 381 فضاي اداري و كارگاهي نيز در شهرك وجود دارد.

تا كنون 177 شركت و موسسه ي دانش بنيان در مراكز رشد فناوري و شهرك علم و فناوري پذيرش شده اند و پيش بيني مي شود كه تاپايان سال 52 شركت ديگر نيز در اين شهرك استقرار يابند.

تا پايان سال 93، 5800 نفر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مشغول فعاليت بوده اند.

از دستاوردهاي جديد اين شهرك در سال 93 مي توان به مشاركت بخش خصوصي براي ساخت برج فناوري به ارزش تقريبي 40 ميليارد تومان، استقرار مپنا و هولدينگ و پرشين فولاد، بهره برداري و افتتاح 8 ساختمان مربوط به شركت هاي دانش بنيان و ايجاد 9 صنعت و خط توليد مبتني بر شركت هاي دانش بنيان، برگزاري دهمين جشنواره ي ملي شيخ بهايي، اقدام براي احداث برج فناوري توسط بخش خصوصي و طراحي شهرك علمي و تحقيقاتي مجازي و راه اندازي نسخه ي مقدماتي آن با هدف حذف فاصله ي فيزيكي بين شهرك و شركت ها و مشتريان اشاره كرد .

اقدامات انجام شده ي اين شهرك در ارتباط با منطقه اي ويژه ي علم و فناوري شامل تصويب اين منطقه در 27 دي ماه 93، ارتباط مستمر با دبيرخانه ي عتف؛ حضور فعال در نشست هاي هم انديشي مناطق ويژه ي علم و فناوري كشور، تشكيل شوراي مشورتي با حكم استاندار اصفهان، انتصاب نماينده ي تام الاختيار استاندار، ارزيابي مركز منطقه اي توسعه ي مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري در اصفهان تحت نظر يونسكو مي باشد.

 

تعداد بازدید : ۷۶۱      تاریخ: 1394/05/19

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت